tjänster

Vi  räknar på åtgång av material och gör offerter till både bygg- och privatkunder. Har ni ett stort projekt på gång? Hör av er så kommer vi gärna med förslag på både plattor och material. Önskar du som byggkund en prislista på våra produkter? Maila eller ring oss så löser vi det!

Behöver ni utkörning av material? Oavsett hur lite eller mycket – ring oss och fråga!

våra leverantörer av monteringsmaterial och verktyg:

Bostik är ett av världens största företag specialiserat på lim, tätnings- och byggprodukter.
KGC Verktyg & Maskiner har i mer än 70 år levererat kvalitétsverktyg.
Lim, fogmassor och kemiska byggprodukter.
Grossist och tillverkare av produkter till plattsättare.
Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom plattsättning, golvavjämning och murning.
PCI erbjuder lösningar för sättning av kakel, natursten och marksten. I vår butik lagerhåller vi endast FOG och SILIKON från PCI, men ni är välkomna med förfrågningar på övrigt sortiment.
EPSCement är ett isolerande material och betong - i en och samma produkt!
Design By Cement tillverkar och säljer microcementen VITRUVIUS, en premium-produkt som man lägger där man önskar ett snyggt betongutseende.

Bygg din unidrain

Vi har kakellister i alla modeller och färger

Vet ni om att man enkelt kan byta ut sin gamla trall mot 20 mm klinkers? Kolla in videon från Byggkeramikrådets Youtubekanal för att se hur man går tillväga. Vi har ett brett utbud av 20 mm klinkers i butiken och vi säljer även fötter och allt material ni behöver för att utföra en sådan här renovering!

Följ oss på våra sociala medier och lämna gärna en recension på google!