Kakel & klinker

Här hittar ni våra leverantörer av kakel, klinker, vinylgolv, och textilgolv.

Leverantör av kakel, klinker, vinylgolv, trägolv och textilgolv. Ett svenskt företag med tillverkning och lager i småländska Anderstorp.
Ett svenskt företag som specialiserar sig på granitkeramik. De inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas.
Hos Dekora skapas historia när kakel, klinker och mosaik väljs utifrån expertis och passion. Dekora vill fortsätta vara en given leverantör av keramik, och har med sin fingertoppskänsla mött kundernas önskemål i snart 60 år.
Vi älskar kakel och klinker i alla dess former och färger! Våra keramiska golv- och väggplattor kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.
Säljer golv- och väggmaterial i keramik, trä och vinyl. Deras leverantörer har allt från vanlig vit väggkakel till granitkeramik i storformat med den senaste formgivningen. Här under kommer länkar till tre av deras största leverantörer: Tidlöst, Vives och Colorker.
Microcement är en tunn cementbaserad beläggning som läggs där man önskar ett snyggt betongutseende och känsla. Microcement kan läggas på nästan alla ytor, som golv, väggar, trappor och möbler.
COREtec vinylgolv är vackra och slitstarka med hög kvalitét. De har en oslagbar komfort tack vare sin SOUNDCORE-kärna
Softstep vinylgolv från Miljöagenturer: Tunt - Vattentåligt - Reptåligt - Lätt att laga - Ftalatfritt.

Vet ni om att man enkelt kan byta ut sin gamla trall mot 20 mm klinkers? Kolla in videon från Byggkeramikrådets Youtubekanal för att se hur man går tillväga. Vi har ett brett utbud av 20 mm-klinkers i butiken och vi säljer även fötter och allt material ni behöver för att utföra en sådan här renovering!

Följ oss på våra sociala medier och lämna gärna en recension på google!